Rosszabb, mint a cukor. Rákkeltő és tönkreteszi az anyagcserét!
Reklama
Az orvosok és a táplálkozási szakemberek évek óta riogatnak minket, hogy a túlzott cukorfogyasztás számos súlyos betegséghez vezethet. Van még egy összetevő, ami úgyszintén veszélyes!
Mielőtt megennénk a kukoricaszirupot tartalmazó ételeket, meg kell vizsgálnunk, hogy fogyasztása hogyan befolyásolja egészségünket. A fehér cukor olcsóbb helyettesítője túlstimulálja étvágyunkat, és ismert, hogy az egészségtelen ételek gyakori fogyasztása hozzájárul a túlsúlyhoz és az elhízáshoz.
A glükóz-fruktózszirup túlzott fogyasztása megzavarja az anyagcserét, károsítja a májat, és növeli a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri problémák és a rák kockázatát.
Forrás: Világunk