Reklám
Reklám

Biztonságos a hús közönséges műanyag zacskókban történő fagyasztása? Így kell helyesen csinálni

Reklama
Hogyan kell megfelelően lefagyasztani a húst?

Gyakorlati tippek az élelmiszerek fagyasztásához

 

  • Ne fagyaszd le az ételt eldobható csomagolásban. Ezek nem alkalmasak hosszú távú tárolásra.
  • Címkézd fel a tárolóedényeket: minden egyes tárolóedényen fel kellene tüntetni a fagyasztás dátumát és az élelmiszer típusát. Ez segít megelőzni az élelmiszerpazarlást.
  • Oszd fel az ételt kisebb adagokra: ha egy nagyobb darab húst vásárolsz, amelyet nem fogsz egy ültő helyedben elfogyasztani, oszd fel több főzőadagra. Így elkerülheted az ismételt fagyasztást és kiolvasztást.

Reklám
Forrás: Aktuality
Reklama

Hasonló cikkek