Reklám
Reklám

Biztonságos a hús közönséges műanyag zacskókban történő fagyasztása? Így kell helyesen csinálni

Reklama
Hogyan kell megfelelően lefagyasztani a húst?

Ha belenéznénk a szlovákok fagyasztójába, valószínűleg a többségüknél találnánk eldobható műanyag zacskókba csomagolt húst. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, miért és hogyan kell ezt tenni.

Sokan közülünk rutinszerűen csomagolnak műanyag zacskókba húst, zöldséget vagy pékárut, mielőtt a fagyasztóba tennék. Ez egyszerű és kényelmes megoldás, de a hátrányairól ritkán esik szó. A fő probléma az, hogy ezek a zacskók nem légmentesen zárnak, ami azt jelenti, hogy az ételek gyorsan nedvesedhetnek. Ez íz- és aromaveszteséget okozhat.

Reklám
Forrás: Zarucene
Reklama

Hasonló cikkek